Contactopname

Voor afspraken neemt u contact op via mail of telefoon (zie onderzijde). Telefonisch ben ik het beste bereikbaar op maandag, donderdag en vrijdag tussen 08:30 en 9:00. Spreek eventueel uw boodschap in op voicemail. Praktijk wordt gehouden in Zutphen (Vijverstaete) en de huisartspraktijk te Klarenbeek.

Voor actuele wachttijd, zie mijn welkomst pagina. De wachttijden zijn niet afhankelijk van diagnose of zorgverzekeraar. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar met verzoek tot wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een andere zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en binnen 10 weken behandeling wordt gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden, die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars zijn overeengekomen (de treeknormen).

Bereikbaarheid in geval van spoed: aangezien de praktijk niet alle dagen en geen 24 uurs zorg biedt, kunnen cliënten bij spoed terecht bij hun huisarts (binnen kantoortijd) en buiten kantoortijd bij de huisartsenpost: 0900 – 200 9000. Dit geldt ook voor als de praktijk gesloten is in verband met vakantie.