Contactopname

Voor afspraken neemt u contact op via info@psychologenpraktijkvanlier.nl of bellen via 06 – 29370917.

Als ik u niet te woord kan staan, kunt u mijn voicemail inspreken of mailen met uw contactgegevens, dan zal ik u zo snel mogelijk terugbellen. De praktijkruimte bevindt zich in het centrum van Zutphen op de Waterstaat 5.

Voor actuele wachttijd, zie mijn welkomst pagina. De wachttijden zijn niet afhankelijk van diagnose of zorgverzekeraar. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een andere zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en binnen 10 weken behandeling wordt gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden, die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars zijn overeengekomen (de treeknormen).

Bereikbaarheid in geval van spoed: aangezien de praktijk niet alle dagen en geen 24 uurs zorg biedt, kunt u bij spoed terecht bij uw huisarts (binnen kantoortijd) of bij de huisartsenpost (buiten kantoortijd). Dit geldt ook voor als de praktijk gesloten is in verband met vakantie.